Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24, avaamme kesäkauteen 24.6.2024! |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Täyden palvelun myymälä palvelee 26.6. alkaen läpi kesän

HILL kesäshop Tahko

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Hill kesäshop Tahko – erikoisbrändien sport shop

HILL kesäshop Tahko palvelee aina vuokraamon ollessa auki – 26.6. alkaen läpi koko kesän!


HILL kesäshop Tahkolta löydät merkkejä kuten Mons Royale, Fox, Leatt, Ion ja Oakley.

Kun kuulet meillä lauseen ”tätä käytän itsekin”, silloin oikeasti tarkoitamme sitä. Myyjämme elävät ja hengittävät ulkoilmaelämää ja osaavat varmasti auttaa sinua tarpeessa kuin tarpeessa.

Outletista löydät edellisen talven vaatteita edullisesti!

Laatua paikasta riippumatta

Hill Shopit löydät Tahkon lisäksi Ylläkseltä ja Rukalta Hill Ski Rent vuokraamoiden yhteydestä.

HILL kesäshop

Palvelut

Hill Shop Tahkon yhteydestä löydät myös välinevuokraamon ja huollon. Kaikki aktiivisen loman palvelut yhdessä paikassa. Muista kysyä henkilökunnalta parhaat vinkit Tahkolle. Löydät meidät Tahkocom rakennuksesta, aivan siitä ytimestä, osoitteesta Tahkolaaksontie 5B 73310 Tahkovuori (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Tahko vuokraamo on täydellisen laskettelureissun ensimmäinen kohde. Meiltä vuokraat välineet rinteisiin ja laduille, hangille ja poluille. Sukset, lumilaudat, lumikengät ja pyörät – Kaikkea on. Myös paljon Test & Buy mahdollisuuksia läpi vuoden – Eli testaa ja osta jos rakastuit!

Huolto

Hill Ski Rent Tahko välinehuolto tarjoaa huollon kaikille välineillesi. Sukset, siteet, lumilaudat. Jos puuttuu pitoa – tuo meille. Jos sukset ei luista – tuo meille. Jos et tiedä että mikä on vikana – Sekään ei haittaa, sillä me otamme selvää ja hoidamme homman.

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent Tahko pyörävuokraamosta löydät laadukkaat sähköläskipyörät, maastopyörät sekä Rocky Mountainin freerideihmeet hissipyöräilyyn. Jos et ole vielä kokeillut, nyt on korkea aika ottaa selvää mistä on kyse.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent