Avoinna tänään 9:00 - 17:00 |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Vuokraamo, shop ja huolto TAHKOcom:in vieressä

HILL Kesävuokraamo Tahkolla

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Kesävuokraamo Tahko palvelee läpi kesän

HILL Kesävuokraamo Tahko palvelee 24.6. alkaen läpi kesän – tervetuloa täyden palvelun vuokraamoon. Vuokraamo, shop ja huolto sijaitsevat TAHKOcom:in vieressä. Tahkon kesä kannattaa kokea Tahkon HILL -kesävuokraamon kautta!

Sup-laudat, vesijettivuokraus ja maastopyörät vuokralle koko matkaseurueelle

HILL kesävuokraamosta löydät Sup-laudat, vesijetit, maastopyörät sekä sähköläskipyörät vuokralle koko matkaseurueelle. Jos mielesi tekee Tahkolla hissipyöräilemään, vuokraa meiltä laadukkaat Rocky Mountainin alamäkipyörät parhaaseen mahdolliseen hissipyöräilyelämykseen.

HILLin laadukkaat maasto- ja alamäkipyörät, sähköläskipyörät, sup-laudat ja vesijetit vievät astetta vauhdikkaampiin kesälomapäiviin. Polkaise sähköläskipyörän supervoimilla Tahkon ympäri tai päräytä päivä käyntiin Spark-vesijeteillä. Nautinnollisen kesäpäivän kruunaa veden rauhoittava liplatus sup-laudan alla.

Vuokraamon henkilökunta neuvoo parhaat reitit ja retki-ideat sekä on toki muutenkin on älyttömän mukavaa ja asiantuntevaa porukkaa.

Tahkon HILL kesävuokraamosta sähköläskit kaikille

HILLiltä vauhdilla Tahkon Bike Parkiin

Tahkon Bike Park avaa maastopyöräilyn lisäksi erinomaiset olosuhteet myös alamäkipyöräilyyn. HILLin valikoimista löydät laadukkaat alamäkipyörät ja enduro-tyyppiseenkin ajoon sopivat Rocky Mountainin tuotteet. Bike Park -settiin kuuluu sekä pyörä, kypärä että suojat. Halutessasi voit vuokrata myös pelkän alamäkipyörän. Testaa Rocky Mountainin Slayeria – löydä uudenlainen vauhti ja touchi!

Vuokraa välineet ennakkoon

Alamäki-, maasto- ja sähköläskipyörillä on todella kova kysyntä. Varmista supervoimat lomallesi ja vuokraa pyörä ennakkoon verkkovuokraamostamme.

Tahko vesijettivuokraus

Tahkon kesä on täyttä lomaa

Tahkon kesä on täynnä toinen toistaan kiinnostavampaa ja mukaansatempaavaampaa tekemistä. Tahko MTB-tapahtuma inspiroi maastopyöräilyyn ja Tahkon maastopyöräreiteiltä jokainen polkija löytää nautinnollisia ja sopivan haasteellisiakin pätkiä. Sähköläskeillämme näet ja koet nopeammin ja enemmän. Suppailemaan pääset lähes suoraan liikkeemme edestä.

HillSkiRent-Ylläs-BikePark

Hinnastot

Pyöräily + KESÄkeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Bike Park + setit
3h 1d 2d Lisäpäivät
Bike Park setti 66 € 89 € 159 € 89 €
Bike Park pyörä 55 € 69 € 129 € 60 €

Rocky Mountain Slayer. Setti sisältää pyörän ja suojat

E-bike sähköpyörät
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 135 € 50 €
Lasten E-bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

SUP-lauta
1h 2h 3h 1d 2d Lisäpäivät
SUP-lauta 20 € 30 € 40 € 50 € 85 € 35 €

Vesijetti
1h 2h 3h 1d Lisäpäivät
Vesijetti Spark 90 € 130 € 150 € 240 € -
Vesijetti GTI 100 € 150 € 170 € 290 € -

Varaa jetti: https://www.rsteam.fi/vuokraa-vesijetti/#/

Palvelut

Vuokraamon lisäksi Tahko Hill Ski Rentistä löytyy kaikki muutkin aktiivisen lomalaisen palvelut. Yksi osoite, kaikki palvelut – Tahkolaaksontie 5B – eli siinä Tahkocom rakennuksessa. (katso reittiohjeet).

Sport Shop

Tahkon Hill Shopista huippuvarusteet omaksi. Tarjolla on tietenkin alan parhaat merkit HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA sekä paljon muuta. Lasketteluun, ulkoiluun, liikuntaan ja muutenkin aktiiviseen olemiseen.

Huolto

Hill Ski Rent Tahko huolto hoitaa välineet kuntoon alta aikayksikön ilman ajanvarausta – Tuo välineet huoltoon – Käy juomassa kahvit – Hae välineet huollosta. Helppoa kuin suksien huoltaminen.

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo tarjoaa E-Fatbiket Tahkon reiteille. Näillä vehkeillä pyöräily on enemmän kuin hauskaa. Valitse sähköavusteinen E-fatbike ja koe supervoimat.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent