Avoinna tänään 9:00 - 19:15 |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Vuokraamo, shop ja huolto TAHKOcom:in vieressä

HILL Kesävuokraamo Tahkolla

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Kesävuokraamo Tahko – palvelemme läpi kesän!

HILL Kesävuokraamo Tahko palvelee läpi kesän – tervetuloa täyden palvelun vuokraamoon. Vuokraamo, shop ja huolto sijaitsevat TAHKOcom:in vieressä.

Tahkon kesä kannattaa kokea Tahkon HILL -kesävuokraamon kautta! Meiltä löydät sähköläskipyörät, sup-laudat ja vesijetit astetta vauhdikkaampiin kesälomapäiviin. Polkaise sähköläskipyörän supervoimilla Tahkon ympäri tai päräytä päivä käyntiin Spark-vesijeteillä. Nautinnollisen kesäpäivän kruunaa veden rauhoittava liplatus sup-laudan alla.

Vuokraamon henkilökunta neuvoo parhaat reitit ja retki-ideat sekä on toki muutenkin on älyttömän mukavaa ja asiantuntevaa porukkaa.

Tahkon HILL kesävuokraamosta sähköläskit kaikille

Varaa välineet ennakkoon

Varaa vesijetti ennakkoon täältä >

Myös sähköläskeillä on todella kova kysyntä, varmista supervoimat lomallesi ja vuokraa sähköläski ennakkoon verkkovuokraamostamme >

Tahko vesijettivuokraus

Tahkon kesä

Tahkon kesä on täynnä toinen toistaan kiinnostavampaa ja mukaansatempaavaampaa tekemistä. Tahkon Watercross-tapahtumasta löydät päräyttävää inspiraatiota vesijetteilyyn. Suppailemaan pääset lähes suoraan liikkeemme edestä. Tahko MTB-tapahtuma inspiroi maastopyöräilyyn ja tapahtumapaikkoihin pääset tutustumaan hyvin sähköläskipyörillämme. Tahkon maastopyöräreiteiltä jokainen polkija löytää nautinnollisia ja sopivan haasteellisiakin pätkiä – sähköläskeillämme näet ja koet nopeammin ja enemmän. Lue lisää pyörävuokraamostamme >

Hinnastot

Pyöräily + KESÄkeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
E-bike
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 130 € 50 €
E-bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

SUP-lauta
1h 2h 3h 1d Lisäpäivät
SUP-lauta 20 € 30 € 40 € 50 € 35 €

Vesijetti Spark
1h 2h 3h 1d Lisäpäivät
Vesijetti Spark 90 € 130 € 150 € 240 € -

Vuokraa jetti: https://www.rsteam.fi/vuokraa-vesijetti/#/

Palvelut

Vuokraamon lisäksi Tahko Hill Ski Rentistä löytyy kaikki muutkin aktiivisen lomalaisen palvelut. Yksi osoite, kaikki palvelut – Tahkolaaksontie 5B – eli siinä Tahkocom rakennuksessa. (katso reittiohjeet).

Sport Shop

Tahkon Hill Shopista huippuvarusteet omaksi. Tarjolla on tietenkin alan parhaat merkit HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA sekä paljon muuta. Lasketteluun, ulkoiluun, liikuntaan ja muutenkin aktiiviseen olemiseen.

Huolto

Hill Ski Rent Tahko huolto hoitaa välineet kuntoon alta aikayksikön ilman ajanvarausta – Tuo välineet huoltoon – Käy juomassa kahvit – Hae välineet huollosta. Helppoa kuin suksien huoltaminen.

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo tarjoaa E-Fatbiket Tahkon reiteille. Näillä vehkeillä pyöräily on enemmän kuin hauskaa. Valitse sähköavusteinen E-fatbike ja koe supervoimat.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli