Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24, avaamme kesäkauteen 24.6.2024! |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Laadukkaat sähköpyörät ja timanttinen palvelu

Tahko - e-fatbike-vuokraus

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Tahko – E-fatbike -vuokraus

E-fatbike -vuokraus Tahkolla hoituu laadukkaimmin Hill Ski Rentin kautta. Vuodenajasta riippumatta vuokraat meiltä sähköpyörät seikkailuihin – itselle, teille kahdelle tai isommallekin porukalle.

Uskallamme väittää, että meiltä löydät Tahkon uusimman ja laadukkaimman sähköpyörävalikoiman, josta ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii timanttisen taitavin ottein. 

Pyörävalikoimista löytyvät tehokkaat Tunturi E-Max ja Rock Machine Avalanche E50R e-fatit. Näistä peleistä ei teho lopu kesken, ja näet Tahkon alueen reitit vaivattomammin, nopeammin ja monipuolisemmin.

Löydät meidät viereisestä rakennuksesta Tahkocom:in kanssa. 

HILL Ski Rent Tahko
Sähköläskipyöräretki Tahkolla kesällä

Meiltä löytyy tietenkin myös kaikki vermeet mäkeen ja hiihtoladuille – tutustu muihin vuokravälineisiin.

Kysy myös päivän retkivinkit, tunnemme sähköpyörien ja talviurheiluvälineiden lisäksi myös Tahkon parhaat polut!

Varaa sähköläskit ennakkoon

E-fateillä on todella kova kysyntä – vuokraa ennakkoon verkkovuokraamostamme >

Katso myös muut HILLin kohteet

Myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä pääset polkemaan HILLin tehokkailla e-fateilla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 135 € 50 €
E-bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Hill Ski Rent Tahkolta löydät myös tietenkin välinehuollon sekä täyden palvelun varustevuokraamon. Unohtamatta tietenkään urheilukauppa Sport Shopia. Kaikki samassa osoitteessa Tahkocom rakennuksessa Tahkolaaksontie 5B. (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Tahko vuokraamo vuokraa sinulle kunnon välineet rinteisiin ja laduille. Meiltä laskettelusukset ja lumilaudat kaiken tasoisille laskijoille. Lisäksi sukset maastohiihtoon, ahkiot, pyörät ja paljon muuta. Välineitä riittää varmasti kaikille, joten varausta ei tarvitse tehdä. Tervetuloa!

Sport Shop

Tahkon Hill Shop on ulkoilijan ykköskohde. Meiltä kattava valikoima vaatteita ja varusteita aktiiviseen menoon. Laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, ja treenivaatteet alan parhailta brändeiltä. HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA uutuustuotteet Hill Shop Tahkosta.

Huolto

Hill Ski Rent Tahko välinehuolto huoltaa välineesi alta aikayksikön. Tarvitsit sitten pitoa tai luistoa, siteiden säätöä tai kanttien teroitusta – kyllä onnistuu. Tuo välineesi meille, käy kahvilla ja nouda huolletut välineet – niin helppoa se on!

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent