Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24. Pyörävaraukset soittamalla 046-921 2977 |
Ota yhteyttä: +358 46 921 2977 levi@hillskirent.fi

E-Fatbiket - supervoimilla tunturiseikkailuhin

HILL Ski Rent - e-fat-pyörävuokraamo Levi

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head
HILL sähköläskiretki

E-fat-pyörävuokraamo Levi

Palvelemme jälleen syyskuussa!

Hill Ski Rent Levi on myös täyden palvelun E-fat-pyörävuokraamo. Meiltä saat vuokralle laadukkaat Tunturin sähköläskit timanttisella palvelulla höystettynä.

Kokeile e-fatin supervoimia ja lähde kokemaan Levi pyörän selässä!

Levillä on monipuolisesti pyöräreittejä läpi vuoden. Tarkemmat kartat ja vinkit saat henkilökunnaltamme.

Palvelemme Levillä näppärästi suoraan eturinteen alla. Vuokraamon yhteydessä on myös erikoisbrändien sport shop, josta löydät parhaat tuotteet lasketteluun ja ulkoiluun.

Hill Ski Rentin pyörävuokraamot myös muissa toimipisteissämme Rukalla, Ylläksellä ja Tahkolla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
E-Fatbike
3h 1d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 70 €
E-Bike JR 40 € 55 € -

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Levin Hill Ski Rentistä löytyy tietenkin täyden palvelun välinevuokraamo, urheiluvaatteita ja varusteita myyvä Hill Shop sekä poikkeuksellisen ammattitaitoisella henkilökunnalla varustettu huolto. Kaikki samasta osoitteesta rinteiden välittömästä läheisyydestä – Keskuskuja 4 99130 Sirkka tästä reittiohjeet.

Levi Vuokraamo

Hill Ski Rent Levin vuokraamo on onnistuneen loman ensimmäinen pysäkki. Meiltä vuokraat kaiken tarvittavan Levin maastoihin: laskettelusukset – lumilaudat – Peltosen maastohiihtosukset – Fatbiket ja vaikkapa lasketteluvaatteet, mikäli omat eivät vastaa vaatimuksia. Kaikkea siis löytyy ja tarpeeksi: verkkovarausta ei tarvita. Tervetuloa!

Sport Shop

Levi Hill Shop on Levin urheilukauppa numero yksi! Meiltä löydät kaikki kauden parhaat (ja tyylikkäimmät) laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet sekä myös varusteet talvisiin maisemiin. Valikoiman huippubrändejä muun muassa HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA.

Huolto

Hill Ski Rent Levin huolto hoitaa välineet kuntoon kerralla. Tuo meille huoltoon laskettelusukset, maastohiihtosukset tai lumilaudat – valitse sopiva huolto (tai anna henkilökunnan suositella) – käy kahvilla ja tule hakemaan huolletut välineet! Autamme sinua, on sitten kyseessä voitelu, kanttien teroitus, siteiden säätö tai siteiden asennus.

Kurkista Leville livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent