Avoinna tänään 9:30 - 19:00 |
Ota yhteyttä: 046 921 2977 levi@hillskirent.fi

E-Fatbiket - sähköllä tunturiin

Levi - sähköpyörävuokraamo

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Levi – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Levi on myös täyden palvelun E-fatbike-vuokraamo. Meiltä laaja valikoima Tunturin E-max ja Tribe sähköläskipyöriä.

Ota siis taukoa laskettelusta ja lähde kokemaan Levi pyörän selästä!

Levillä on monipuolisesti pyöräreittejä myös talvella. Kartat ja vinkit saat henkilökunnaltamme.

Vuokraamomme löydät parhaalta paikalta Levin ytimestä. Vuokraamon yhteydessä on myös Sport Shoppimme, mistä löydät parhaat vermeet lasketteluun ja ulkoiluun.

Hill Ski Rentin pyörävuokraamot myös muissa toimipisteissämme Rukalla, Ylläksellä ja Tahkolla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
E-Fatbike
3h 1d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 70 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Levin Hill Ski Rentistä löytyy tietenkin täyden palvelun välinevuokraamo, urheiluvaatteita ja varusteita myyvä Hill Shop sekä poikkeuksellisen ammattitaitoisella henkilökunnalla varustettu huolto. Kaikki samasta osoitteesta rinteiden välittömästä läheisyydestä – Keskuskuja 4 99130 Sirkka tästä reittiohjeet.

Levi Vuokraamo

Hill Ski Rent Levin vuokraamo on onnistuneen loman ensimmäinen pysäkki. Meiltä vuokraat kaiken tarvittavan Levin maastoihin: laskettelusukset – lumilaudat – Peltosen maastohiihtosukset – Fatbiket ja vaikkapa lasketteluvaatteet, mikäli omat eivät vastaa vaatimuksia. Kaikkea siis löytyy ja tarpeeksi: verkkovarausta ei tarvita. Tervetuloa!

Sport Shop

Levi Hill Shop on Levin urheilukauppa numero yksi! Meiltä löydät kaikki kauden parhaat (ja tyylikkäimmät) laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet sekä myös varusteet talvisiin maisemiin. Valikoiman huippubrändejä muun muassa HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA.

Huolto

Hill Ski Rent Levin huolto hoitaa välineet kuntoon kerralla. Tuo meille huoltoon laskettelusukset, maastohiihtosukset tai lumilaudat – valitse sopiva huolto (tai anna henkilökunnan suositella) – käy kahvilla ja tule hakemaan huolletut välineet! Autamme sinua, on sitten kyseessä voitelu, kanttien teroitus, siteiden säätö tai siteiden asennus.

Kurkista Leville livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent