Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24. Pyörävaraukset soittamalla 046-921 2977 |
Ota yhteyttä: +358 46 921 2977 levi@hillskirent.fi

Kun luisto tökkii tai kantti lipsuu, ammattilaisemme pelastavat!

HILL huolto Levi

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Huolto – Levi


HILL Huolto Levi palvelee Levillä vuokraamon ja shopin kanssa yhteisissä tiloissa. Suoritamme laskettelusuksien, lumilautojen tai maastohiihtosuksien huollot nopeasti ja ammattitaidolla. Valitse juuri sinun välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökuntamme suositella välineillesi sopivaa huoltoa. Tiimimme auttaa sinua, on sitten kyseessä voitelu, kanttien teroitus, siteiden säätö tai siteiden asennus.

Huoltomme palvelee sinua aina vuokraamon ollessa auki.

HILL huolto

Kantista kanttiin

Puoliautomaattinen huoltokone ammattilaisen käsissä tekee timanttista jälkeä. Jos kantti lipsuu tai pohja ei luista – tuo se meille. Me teemme välineistäsi timanttia, tervetuloa!

Hinnastot

Laskettelu & telemarkkeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Palvelu Standard
Perushuolto alk 50 €
Luistovoitelu 30 €
Puhdistus 10 €

Palvelu Standard
Perushuolto 50 €
Voitelu 40 €

Palvelu Standard
Pitoteippi + luistovoitelu 40 €
Puhdistus + luistovoitelu 30 €
Puhdistus 10 €

Palvelut

Välinehuollon lisäksi samoista tiloista löytyy myös tietenkin kaiken kattava vuokraamo, sekä huipputuotteita pursuava Sport Shop. Meidät löydät aivan siitä rinteiden läheisyydestä, keskeltä Leviä, osoitteesta Keskuskuja 4 (tästä reittiohjeet.)

Vuokraamo

Hill Ski Rent Levi vuokraamo tarjoaa laajan valikoiman vuokravälineitä kaiken tasoisille liikunnan harrastajille. Tule paikan päälle, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme valitsee sinulle parhaat mahdolliset välineet! Maastohiihtosuksien, laskettelusuksien ja lumilautojen lisäksi vuokraat myös pyörät, ahkiot ja vaikkapa lasketteluvaatteet, jos tuntuu siltä, että omat vermeet eivät tällä kertaa riitä.

Sport Shop

Levi Hill Shop on oikea paikka kun tarvitset uutta urheiluvaatetta ja välinettä. Meiltä hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet sekä varusteet talvisiin maisemiin. Liikkeen huippubrändejä muun muassa HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA. Tervetuloa ostoksille!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamosta vuokraat kylän parhaat Fatbiket lumisille reiteille. Lähde kokeilemaan haastavia (ja hauskoja) metsäreittejä tai polkemaan järvelle. Vaihtoehtoina sähköavusteinen HEAD e-Fatbike tai perinteinen versio. Reittivinkit ja kartat saat henkilökunnalta!

Kurkista Leville livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent