Avoinna tänään 9:00 - 17:15 |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Vuokraa E-fatbike meiltä!

Tahko - sähköpyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
sähköläskipyörä

Tahko – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Tahko on talvella myös täyden palvelun E-Fatbike-vuokraamo. Meiltä löydät Rock Machinen Avalanche E-fatit, joista ei teho lopu.

Vuokraamomme sijaitsee samassa rakennuksessa, kuin Tahkocom. Muistathan, että pyörävuokraamo palvelee talvisin myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä

Ota taukoa laskettelusta ja lähde tutustumaan Tahkon maastoihin sekä maisemiin kaikkiin olosuhteisiin sopivilla Fatbikeillä.

Meiltä löytyy tietenkin myös kaikki vermeet mäkeen ja hiihtoladuille. Tervetuloa!

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €
E-bike JR - 40 € 55 € 110 € - - - - - 40 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Hill Ski Rent Tahkolta löydät myös tietenkin välinehuollon sekä täyden palvelun varustevuokraamon. Unohtamatta tietenkään urheilukauppa Sport Shoppia. Kaikki samassa osoitteessa Tahkocom rakennuksessa Tahkolaaksontie 5B. (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Tahko vuokraamo vuokraa sinulle kunnon välineet rinteisiin ja laduille. Meiltä laskettelusukset ja lumilaudat kaiken tasoisille laskijoille. Lisäksi sukset maastohiihtoon, ahkiot, pyörät ja paljon muuta. Välineitä riittää varmasti kaikille, joten varausta ei tarvitse tehdä. Tervetuloa!

Sport Shop

Tahkon Hill Shop on ulkoilijan ykköskohde. Meiltä kattava valikoima vaatteita ja varusteita aktiiviseen menoon. Laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, ja treenivaatteet alan parhailta brändeiltä. HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA uutuustuotteet Hill Shop Tahkosta.

Huolto

Hill Ski Rent Tahko välinehuolto huoltaa välineesi alta aikayksikön. Tarvitsit sitten pitoa tai luistoa, siteiden säätöä tai kanttien teroitusta – kyllä onnistuu. Tuo välineesi meille, käy kahvilla ja nouda huolletut välineet – niin helppoa se on!

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli