Suljettuna. Avaamme kesällä 1.6.2022 klo 10:00! |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Vuokraa E-fatbike meiltä

Tahko - sähköpyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
Tunturi Tribe / HILL Ski Rent Tahko

Tahko – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Tahko on talvella myös täyden palvelun E-Fatbike-vuokraamo. Ota taukoa laskettelusta ja lähde tutustumaan Tahkon maastoihin sekä maisemiin kaikkiin olosuhteisiin sopivilla Fatbikeillä.

Meiltä löydät Tunturi Tribe -efatit, joista ei teho lopu kesken, ja näet Tahkon alueen reitit vaivattomammin, nopeammin ja monipuolisemmin.

Vuokraamomme sijaitsee samassa rakennuksessa, kuin Tahkocom. Meiltä löytyy tietenkin myös kaikki vermeet mäkeen ja hiihtoladuille – tutustu muihin vuokravälineisiin.

Varaa sähköläskit ennakkoon

E-fateillä on todella kova kysyntä – varaa omasi ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen tahko@hillskirent.fi

Katso myös muut HILLin kohteet

Myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä pääset polkemaan HILLin tehokkailla e-fateilla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €
E-bike JR - 40 € 55 € 110 € - - - - - 40 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Hill Ski Rent Tahkolta löydät myös tietenkin välinehuollon sekä täyden palvelun varustevuokraamon. Unohtamatta tietenkään urheilukauppa Sport Shopia. Kaikki samassa osoitteessa Tahkocom rakennuksessa Tahkolaaksontie 5B. (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Tahko vuokraamo vuokraa sinulle kunnon välineet rinteisiin ja laduille. Meiltä laskettelusukset ja lumilaudat kaiken tasoisille laskijoille. Lisäksi sukset maastohiihtoon, ahkiot, pyörät ja paljon muuta. Välineitä riittää varmasti kaikille, joten varausta ei tarvitse tehdä. Tervetuloa!

Sport Shop

Tahkon Hill Shop on ulkoilijan ykköskohde. Meiltä kattava valikoima vaatteita ja varusteita aktiiviseen menoon. Laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, ja treenivaatteet alan parhailta brändeiltä. HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA uutuustuotteet Hill Shop Tahkosta.

Huolto

Hill Ski Rent Tahko välinehuolto huoltaa välineesi alta aikayksikön. Tarvitsit sitten pitoa tai luistoa, siteiden säätöä tai kanttien teroitusta – kyllä onnistuu. Tuo välineesi meille, käy kahvilla ja nouda huolletut välineet – niin helppoa se on!

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli