Suljettuna. Avaamme jälleen 18.6.2022 klo 10:30! |
Ota yhteyttä: 040 450 37 58 yllas@hillskirent.fi

Vuokraa e-fatbike Ylläksen sähköpyörävuokraamosta

Supervoimia talvipyöräilyyn

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
Tunturi Tribe -sähköpyörät

Ylläs – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Ylläs on talvella myös täyden palvelun E-fatbike -vuokraamo. Pyörän vuokraus on tehty helpoksi, sillä löydät vuokraamomme parhaalta paikalta gondolihissin ala-asemaa vastapäätä.

Talvinen taikametsä ympärillä, lumen narina pyörän leveiden renkaiden alla ja ehkäpä revontulet taivaalla pimenevässä illassa; Ylläksen alueelle levittäytyy yli 100 kilometriä huollettuja talvipyöräreittejä, joiden maisemia ei voi jättää kokematta. Reittejä on tietenkin tarjolla sekä aloitteleville että kokeneemmillekin kuskeille. 

Ota taukoa suksilta tai laudalta, ja lähde tutustumaan Ylläksen alueen maisemiin kaikkiin olosuhteisiin sopivalla e-fatbikellä. Meiltä löydät sähköläskipyörät täydelliseen pyöräilykokemukseen Lapin talvisissa maisemissa. 

Sähköpyörä on kuin supervoimat, joilla pääset kaikkialle nopeammin, vaivattomammin ja tehokkaammin. Me HILLillä vuokraamme laadukkaat Tunturi Tribe -efatit, joista ei teho lopu kesken.

Meiltä löydät tottakai myös kaikki välineet mäkeen ja hiihtoladuille – tutustu muihin vuokravälineisiin.

Varaa sähköläskit ennakkoon

E-fateillä on todella kova kysyntä – varaa omasi ennakkoon sähköpostitse yllas@hillskirent.fi

Katso myös muut HILLin kohteet

Myös RukallaLevillä ja Ylläksellä pääset polkemaan HILLin tehokkailla e-fateilla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Bike Park
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
Bike Park-paketti 79 € - 99 € - - - - - - -
Premium täysijousto 73 € - 83 € - - - - - - 73 €
Bike park pyörä 43 € - 53 € - - - - - - 43 €
Lasten pyörä 30 € - 37 € - - - - - - 30 €
Bike park Suojasetti 20 € - 25 € - - - - - - 20 €
Full Face 10 € - 15 € - - - - - - 10 €
DH panssari 10 € - 15 € - - - - - - 10 €

E-Fatbike
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €
E-Bike JR - 40 € 55 € 110 € - - - - - 40 €

Palvelut

Hill Ski Rent pyörävuokraamon lisäksi löydät samasta osoitteesta myös välinehuollon, varustevuokraamon sekä tietysti täysiverisen urheilukaupan. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta, keskuksen parhaalta paikalta, Gondolihissin juuresta – osoitteesta Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ylläs vuokraamo tarjoaa E-fatbiket kansallispuiston talvipoluille aivan gondolin ala-aseman vierestä! Samasta tilasta myös hissiliput ja varusteet – eli kaikki saman katon alta. Varaathan pyöräsi ennakkoon.

Meiltä parhaat välineet Suomen pisimpiin rinteisiin. Laskettelusukset, telemarkit ja lumilaudat rinteeseen. Peltosen maastohiihtosukset laduille, ahkiot retkille, pyörät lumisille reiteille – vyöryvarusteet, lumikengät ja pulkat – kaikkea löytyy! Teethän pyörävarauksen soittamalla tai maililla.

Sport Shop

Ylläs Hill Shop on täytetty kauden kuumimmilla urheiluvaatteilla ja varusteilla. Talvella meillä on myös paljon test & buy mahdollisuuksia, eli jos epäilyttää, käy testaamassa ja tee päätös kokemuksen perusteella! Valikoimasta löydät mm. HEAD, OAKLEY, JONES, RAB, MONS ROYALE, Black Diamond, North Face ja HESTRA -tuotteet sekä tietenkin myös pitelemättömät Ylläs-tuotteet. Tervetuloa!

Huolto

Hill Ski Rent Ylläs välinehuolto

Talvella huoltomme hoitaa varusteesi rautaisella ammattitaidolla. Löydät huollon samoista tiloista vuokraamon ja sport shopin kanssa. Valitse välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökunnan suositella. Huoltamo palvelee aina vuokraamon ollessa auki.

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli