Avoinna tänään 9:45 - 17:15 |
Ota yhteyttä: 040 450 37 58 yllas@hillskirent.fi

Polkaise tunturiin - sähköllä vieläkin vauhdikkaammin

HILL SKI RENT - sähköpyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
Avalance sähköläski E50 E7000

Ylläs – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Ylläs on myös sähköpyörävuokraamo! Rock Machinen E-Fatbiket polulle! Teethän varauksen ennakkoon sähköpostilla.

yllas@hillskirent.fi

E70 EP8

Olemme talvikaudella täyden palvelun E-fatbike-vuokraamo. Meiltä löydät E-fatbiket eli sähköläskipyörät täydelliseen pyöräilykokemukseen Lapin talvisissa maisemissa.

Pyörän vuokraus on tehty helpoksi, sillä löydät vuokraamomme parhaalta paikalta Ylläs 1 Gondolihissin ala-asemaa vastapäätä! Muista että Hill Ski Rent pyörävuokraamo palvelee talvella myös Rukalla, Levillä ja Tahkolla

Talvella Ylläksellä pääsee pyöräilemään läskipyörillä hoidetuille talvipyöräily- ja kävelyreiteille, joita on peräti 100km. Uutuutena Ylläsjärven ympyräreitti. Reittejä on tietenkin tarjolla sekä aloitteleville, että kokeneemmille kuskeille.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Bike Park
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
Bike Park-paketti 79 € - 99 € - - - - - - -
Premium täysijousto 73 € - 83 € - - - - - - 73 €
Bike park pyörä 43 € - 53 € - - - - - - 43 €
Lasten pyörä 30 € - 37 € - - - - - - 30 €
Bike park Suojasetti 20 € - 25 € - - - - - - 20 €
Full Face 10 € - 15 € - - - - - - 10 €
DH panssari 10 € - 15 € - - - - - - 10 €

E-Fatbike
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €
E-Bike JR - 40 € 55 € 110 € - - - - - 40 €

Palvelut

Hill Ski Rent pyörävuokraamon lisäksi löydät samasta osoitteesta myös välinehuollon, varustevuokraamon sekä tietysti täysiverisen urheilukaupan. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta, keskuksen parhaalta paikalta, Gondolihissin juuresta – osoitteesta Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ylläs vuokraamo tarjoaa E-fatbiket kansallispuiston talvipoluille aivan gondolin ala-aseman vierestä! Samasta tilasta myös hissiliput ja varusteet – eli kaikki saman katon alta. Varaathan pyöräsi ennakkoon.

Meiltä parhaat välineet Suomen pisimpiin rinteisiin. Laskettelusukset, telemarkit ja lumilaudat rinteeseen. Peltosen maastohiihtosukset laduille, ahkiot retkille, pyörät lumisille reiteille – vyöryvarusteet, lumikengät ja pulkat – kaikkea löytyy! Teethän pyörävarauksen soittamalla tai maililla.

Sport Shop

Ylläs Hill Shop on täytetty kauden kuumimmilla urheiluvaatteilla ja varusteilla. Talvella meillä on myös paljon test & buy mahdollisuuksia, eli jos epäilyttää, käy testaamassa ja tee päätös kokemuksen perusteella! Valikoimasta löydät mm. HEAD, OAKLEY, JONES, RAB, MONS ROYALE, Black Diamond, North Face ja HESTRA -tuotteet sekä tietenkin myös pitelemättömät Ylläs-tuotteet. Tervetuloa!

Huolto

Hill Ski Rent Ylläs välinehuolto

Talvella huoltomme hoitaa varusteesi rautaisella ammattitaidolla. Löydät huollon samoista tiloista vuokraamon ja sport shopin kanssa. Valitse välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökunnan suositella. Huoltamo palvelee aina vuokraamon ollessa auki.

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli