Avoinna tänään 10:00 - 16:00 | Ota yhteyttä: +358 40 450 3758 yllas@hillskirent.fi

Fatbiket - sähköllä tai ilman!

Ylläs - Pyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
yllas-pyoravuokraamo

Ylläs – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Ylläs on kesäkaudella pyörävuokraamo! Commencal Clash-täysijoustot Ylläs Bike Parkkiin tai Fatbiket polulle! Teethän varauksen ennakkoon soittamalla tai sähköpostilla.

Olemme talvikaudella myös täyden palvelun fatbike-vuokraamo. Meiltä löydät fatbiket, sähköllä tai ilman, täydelliseen pyöräilykokemukseen Lapin talvisissa maisemissa.

Pyörän vuokraus on tehty helpoksi, sillä löydät vuokraamomme parhaalta mahdolliselta paikalta Ylläs 1 Gondolihissin ala-asemaa vastapäätä! Muista että Hill Ski Rent pyörävuokraamo palvelee talvella myös Rukalla, Levillä ja Tahkolla

Talvella Ylläksellä pääsee pyöräilemään Fatbikeillä hoidetuille talvipyöräily- ja kävelyreiteille, joita on peräti 100km. Uutuutena Ylläsjärven ympyräreitti. Reittejä on tietenkin tarjolla sekä aloitteleville, että kokeneemmille kuskeille.

Hinnasto

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Fatbike
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
Fatbike - 30 € 45 € 65 € - - - - - 10 €
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €

Bike Park
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
Commencal täysijousto 38 € - 47 € - - - - - - 38 €
Bike park Suojasetti 18 € - 25 € - - - - - - 18 €
Full Face 10 € - 13 € - - - - - - 10 €
DH panssari 15 € - 20 € - - - - - - 15 €

ruka pyoravuokraus

Palvelut

Hill Ski Rent pyörävuokraamon lisäksi löydät samasta osoitteesta myös välinehuollon, varustevuokraamon sekä tietysti täysiverisen urheilukaupan. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta, keskuksen parhaalta paikalta, Gondolihissin juuresta – osoitteesta Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ylläs vuokraamo tarjoaa kesällä fatbiket ja E-fatbiket poluille ja Commencal Clash-täysijoustot Ylläs Bike Parkkiin aivan gondolin ala-aseman vierestä! Samasta tilasta myös hissiliput ha varusteet – eli kaikki kesälle saman katon alta. Varaathan pyöräsi ennakkoon.

Talvella saat meiltä parhaat välineet Suomen pisimpiin rinteisiin. Laskettelusukset, telemarkit ja lumilaudat rinteeseen. Peltosen maastohiihtosukset laduille, ahkiot retkille, pyörät lumisille reiteille – vyöryvarusteet, lumikengät ja pulkat – kaikkea löytyy! Teethän pyörävarauksen soittamalla tai maililla.

Sport Shop

Ylläs Hill Shop on täytetty kauden kuumimmilla urheiluvaatteilla ja varusteilla. Kesällä meillä on pyörätarvikkeita ja suojia omaksi asti – tule katsomaan valikoima! Talvella meillä on myös paljon test & buy mahdollisuuksia, eli jos epäilyttää, käy testaamassa ja tee päätös kokemuksen perusteella! Valikoimasta löydät mm. HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA -tuotteet sekä tietenkin myös pitelemättömät Ylläs-tuotteet. Tervetuloa!

Huolto

Hill Ski Rent Ylläs välinehuolto auttaa kesällä pienissä huolloissa pyöräsi kanssa – tule käymään ja katsotaan mitä voidaan tehdä!

Talvella huoltomme hoitaa varusteesi rautaisella ammattitaidolla. Löydät huollon samoista tiloista vuokraamon ja sport shopin kanssa. Valitse välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökunnan suositella. Huoltamo palvelee aina vuokraamon ollessa auki.

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli