Avoinna tänään 9:00-17:00 |
Ota yhteyttä: 040 450 37 58 yllas@hillskirent.fi

Vuokraa e-fatbike, maasto- tai alamäkipyörä HILLiltä

HILL pyörävuokraamo Ylläs

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Pyörävuokraamo – Ylläs

HILL pyörävuokraamo Ylläs palvelee Gondolin ala-asemalla. Pyöräily Ylläksellä on aina vähän parempaa ja varmasti erityisen hyvää, jos starttaat reiteille HILLin kautta.

Ylläksen alue seitsämine tuntureineen tarjoaa upeita pyöräilymaastoja niin kesällä kuin talvellakin.

Talvinen taikametsä ympärillä, lumen narina pyörän leveiden renkaiden alla ja ehkäpä revontulet taivaalla pimenevässä illassa. Tai yötön yö, hiljaisuus, sinä, tunturi ja maastopyörä. Ylläksen alueelle levittäytyy yli 100 kilometriä huollettuja talvipyöräreittejä, joiden maisemia ei voi jättää kokematta. Reittejä on tietenkin tarjolla sekä aloitteleville että kokeneemmillekin kuskeille. Kesällä maastopyöräreittien lisäksi pääset nauttimaan vauhdin hurmasta Ylläs Bike Parkiin – pidempiä reittejä et Suomsta löydä!

HILL e-fatbike

Oletko jo kokeillut e-fatbikeä?

HILL on myös e-fatbike -vuokraamo. Lähde tutustumaan Ylläksen alueen maisemiin kaikkiin olosuhteisiin sopivalla e-fatbikellä. Meiltä löydät sähköläskipyörät siihen täydelliseen pyöräilykokemukseen Lapin maisemissa. 

E-fatbike on kuin supervoimat, joilla pääset kaikkialle nopeammin, vaivattomammin ja tehokkaammin. Me HILLillä vuokraamme laadukkaat Tunturi Tribe -efatit, joista ei teho lopu kesken.

Meiltä löydät talvella tottakai myös kaikki välineet mäkeen ja hiihtoladuille – tutustu muihin vuokravälineisiin. Sekä kesällä lajinsa parhaat maasto- ja alamäkipyörät.

Maasto- ja Bike Park -pyörävuokraamo

HILL pyörävuokraamo Ylläs vuokraa pyörät kaikenlaisiin maasto-olosuhteisiin. Olemme HILL-vuokraamoissa maasto- ja alamäkipyöräspesialisteja. Elämme ja hengitämme lajeja, joten meiltä löydät varmasti – ei vain laadukkaimmat mahdolliset pyörät – vaan myös oikeasti hyvän palvelun ja vieläkin paremmat tyypit. Alamäkipyöriksi vuokraamme mielellämme uudenkarheat vasta kesän alussa saapuneet Whytet. Myös Rocky Mountainit ovat omiaan alamäessä, ja jos tahdot mahtavimman mahdollisen ajotuntuman poluille, suosittelemme lämpimästi myös Rocky Mountaineita.

Lue lisää maasto- ja alamäkipyörävalikoimastamme >

Vuokraa e-fatbike, maasto- tai alamäkipyörä verkosta >

HILL sähköläskiretki

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
E-Fatbike
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 55 € 77 € 135 € 50 €
E-Bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

Bike Park
3h 1d 2d Lisäpäivät
Lasten Bike Park-paketti 79 € 99 € 189 € 79 €
Bike Park-paketti 99 € 119 € 229 € 99 €
Lasten Bike park pyörä 45 € 59 € 114 € 55 €
Bike Park pyörä 55 € 69 € 129 € 60 €
Lasten pyörä 30 € 37 € 67 € 30 €
Bike park Suojasetti 18 € 25 € 43 € 18 €
Full Face 10 € 15 € 25 € 10 €
DH panssari 10 € 15 € 25 € 10 €

Rocky Montain Bikes HILL Ski Rent
Rocky Montain Bikes HILL Ski Rent

Palvelut

Hill Ski Rent pyörävuokraamon lisäksi löydät samasta osoitteesta myös välinehuollon, varustevuokraamon sekä tietysti täysiverisen urheilukaupan. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta, keskuksen parhaalta paikalta, Gondolihissin juuresta – osoitteesta Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ylläs vuokraamo tarjoaa E-fatbiket kansallispuiston talvipoluille aivan gondolin ala-aseman vierestä! Samasta tilasta myös hissiliput ja varusteet – eli kaikki saman katon alta. Varaathan pyöräsi ennakkoon.

Meiltä parhaat välineet Suomen pisimpiin rinteisiin. Laskettelusukset, telemarkit ja lumilaudat rinteeseen. Peltosen maastohiihtosukset laduille, ahkiot retkille, pyörät lumisille reiteille – vyöryvarusteet, lumikengät ja pulkat – kaikkea löytyy! Teethän pyörävarauksen soittamalla tai maililla.

Sport Shop

Ylläs Hill Shop on täytetty kauden kuumimmilla urheiluvaatteilla ja varusteilla. Talvella meillä on myös paljon test & buy mahdollisuuksia, eli jos epäilyttää, käy testaamassa ja tee päätös kokemuksen perusteella! Valikoimasta löydät mm. HEAD, OAKLEY, JONES, RAB, MONS ROYALE, Black Diamond, North Face ja HESTRA -tuotteet sekä tietenkin myös pitelemättömät Ylläs-tuotteet. Tervetuloa!

Huolto

Hill Ski Rent Ylläs välinehuolto

Talvella huoltomme hoitaa varusteesi rautaisella ammattitaidolla. Löydät huollon samoista tiloista vuokraamon ja sport shopin kanssa. Valitse välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökunnan suositella. Huoltamo palvelee aina vuokraamon ollessa auki.

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent