Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24. Avaamme kesäkauteen 26.6.2024! |
Ota yhteyttä: 046 920 8231 ruka@hillskirent.fi

E-fatbike tuo supervoimia lomaasi

E-fatbikevuokraus Ruka

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

E-fatbikevuokraus Ruka

E-fatbikevuokraus Ruka – e-fatbikella vauhtia ja hauskoja kurveja lomaan. Vuokraa e-fatbike koko seurueelle laadukkaasti HILLiltä.

Meiltä myös junnujen e-fatit!

E-fatbikevuokraus näppärästi Ruka Ski Resortin ytimessä

Liikkeemme sijaitsee Rukan kylässä näppärästi eturinteen juurella Kaltiolammen rannalla, Pitäjän Pirttiä vastapäätä. Naapurissamme on ravintola Rukan Kuksa ja uusi gondolihissi on vain kivenheiton päässä. 

Löydät meidät täältä >

E-fatbike vuokralle HILL Ski Rent

Meiltä saat vuokralle Tunturi Tribe -efatit, joista ei teho lopu kesken, ja näet Rukan alueen upeat reitit vaivattomammin, nopeammin ja monipuolisemmin. E-Fatbiket viihtyvät taatusti kaikissa olosuhteissa ja niillä pääset nauttimaan monipuolisesti Rukan kauniista maisemista. Lisäksi lähialueilta löytyy talvisin vielä lisää reittejä, mikäli Rukan maastot tuntuvat läpikolutuilta. Henkilökuntamme neuvoo sinulle mielellään parhaat vinkit maastoon niin talvella kuin kesälläkin.

E-fateillamme on kova kysyntä – suosittelemme vuokraamaan pyörän ennakkoon verkkovuokraamossamme >

Muistathan, että Hill Ski Rent palvelee kesällä myös Ylläksellä ja Tahkolla.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 45 € 70 € 135 € 50 €
E-Bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Rukan Hill Ski Rentistä löytyy myös täyden palvelun välinevuokraamo, huolto, sekä tietekin kauden uutuustuotteita pullollaan oleva Hill Shop Ruka. Ja kaikki samasta tutusta osoitteesta eturinteen juurella – Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ruka vuokraamo palvelee sinua jatkossa läpi vuoden. Meiltä löytyy välineet kaiken tasoisille – aloittelijasta asiantuntijoihin. Vuokraamme tietenkin myös Peltosen maastohiihtosukset laduille, lumilaudat rinteeseen ja pyörät poluille. Tule paikanpäälle ja kysy – todennäköisesti meiltä löytyy!

Sport Shop

Rukan Hill Shop on aktiivisen ihmisen tavaratalo. Meiltä löydät laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet parhailta merkeiltä. Lisäksi varusteet rinteisiin ja poluille lisättynä poikkeuksellisen laajalla lumilautavalikoimalla. Rukan liikkeessä LEKI ja OAKLEY-Shop-in-Shop laajennetulla valikoimalla!

Huolto

Hill Ski Rent Rukan välinehuolto palvelee sinua nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla. Valitse sopiva huolto laskettelusuksille, lumilaudoille tai maastohiihtosuksille tai anna henkilökunnan suositella sopivaa vaihtoehtoa. Olemme auki aina vuokraamon ollessa auki.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent