Suljettuna. Avaamme jälleen 20.6.2022 klo 10:00! |
Ota yhteyttä: 046 920 8231 ruka@hillskirent.fi

E-fatbikeillä supervoimia lomaasi

HILL SKI RENT Ruka - sähköpyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
HILL Ski Rent e-fatit

Ruka – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Ruka on myös täyden palvelun sähköpyörävuokraamo. Liikkeemme sijaitsee eturinteen juurella Kaltiolammen rannalla, Pitäjän Pirttiä vastapäätä. Naapurissamme on ravintola Rukan Kuksa ja uusi gondolihissi on vain kivenheiton päässä. 

Löydät meidät täältä >

Meiltä saat vuokralle Tunturi Tribe -efatit, joista ei teho lopu kesken, ja näet Rukan alueen upeat reitit vaivattomammin, nopeammin ja monipuolisemmin. E-Fatbiket viihtyvät taatusti kaikissa olosuhteissa ja niillä pääset nauttimaan monipuolisesti Rukan kauniista maisemista. Lisäksi lähialueilta löytyy talvisin vielä lisää reittejä, mikäli Rukan maastot tuntuvat läpikolutuilta. Henkilökuntamme neuvoo sinulle mielellään parhaat vinkit maastoon!

Sähköpyörillämme on kova kysyntä – suosittelemme varaamaan pyörän ennakkoon: ruka@hillskirent.fi

Muistathan, että Hill Ski Rent pyörävuokraamo palvelee talvella myös Levillä, Ylläksellä ja Tahkolla

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € 130 € - - - - - 50 €
E-Bike JR - 40 € 55 € 110 € - - - - - 40 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Rukan Hill Ski Rentistä löytyy myös täyden palvelun välinevuokraamo, huolto, sekä tietekin kauden uutuustuotteita pullollaan oleva Hill Shop Ruka. Ja kaikki samasta tutusta osoitteesta eturinteen juurella – Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ruka vuokraamo palvelee sinua jatkossa läpi vuoden. Meiltä löytyy välineet kaiken tasoisille – aloittelijasta asiantuntijoihin. Vuokraamme tietenkin myös Peltosen maastohiihtosukset laduille, lumilaudat rinteeseen ja pyörät poluille. Tule paikanpäälle ja kysy – todennäköisesti meiltä löytyy!

Sport Shop

Rukan Hill Shop on aktiivisen ihmisen tavaratalo. Meiltä löydät laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet parhailta merkeiltä. Lisäksi varusteet rinteisiin ja poluille lisättynä poikkeuksellisen laajalla lumilautavalikoimalla. Rukan liikkeessä LEKI ja OAKLEY-Shop-in-Shop laajennetulla valikoimalla!

Huolto

Hill Ski Rent Rukan välinehuolto palvelee sinua nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla. Valitse sopiva huolto laskettelusuksille, lumilaudoille tai maastohiihtosuksille tai anna henkilökunnan suositella sopivaa vaihtoehtoa. Olemme auki aina vuokraamon ollessa auki.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli