Suljettuna. Avaamme 2.10.2020 | Ota yhteyttä: +358 46 920 8231 ruka@hillskirent.fi

Vuokraa fatbiket joko sähköavusteisena tai ilman

Ruka - Pyörävuokraamo

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head
ruka pyoravuokraus

Ruka – Pyörän vuokraus

Hill Ski Rent Ruka on talvikaudella myös täyden palvelun sähköläskipyörä-vuokraamo. Rock Machinen Avalanchet odottavat ladattuina.

Fatbiket viihtyvät taatusti kaikissa olosuhteissa ja niillä pääset nauttimaan monipuolisesti Rukan kauniista maisemista. Lisäksi lähialueilta löytyy talvisin vielä lisää reittejä, mikäli Rukan maastot tuntuvat läpikolutuilta. Pyydä henkilökunnaltamme vinkit ja kartat maastoon!

Vuokraamomme löydät aivan Rukan ytimestä, rinteiden vierestä.

Muistathan, että Hill Ski Rent pyörävuokraamo palvelee talvella myös Levillä, Ylläksellä ja Tahkolla

Hinnasto

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Fatbike
2h 3h 1d 2d 3d 4d 5d 6d 7d Lisäpäivät
E-Fatbike - 50 € 70 € - - - - - - -
Fatbike - 30 € 40 € 60 € - - - - - 15 €

Palvelut

Pyörävuokraamon lisäksi Rukan Hill Ski Rentistä löytyy myös täyden palvelun välinevuokraamo, huolto, sekä tietekin kauden uutuustuotteita pullollaan oleva Hill Shop Ruka. Ja kaikki samasta tutusta osoitteesta eturinteen juurella – Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ruka vuokraamo palvelee sinua koko talvikauden. Meiltä löytyy välineet kaiken tasoisille laskijoille aloittelijasta asiantuntijoihin. Vuokraamme tietenkin myös Peltosen maastohiihtosukset laduille, lumilaudat rinteeseen ja pyörät poluille. Tule paikanpäälle ja kysy, niin todennäköisesti meiltä löytyy!

Sport Shop

Rukan Hill Shop on aktiivisen talvi-ihmisen tavaratalo. Meiltä löydät laskettelu-, hiihto-, ulkoilu-, treeni- ja vapaa-ajan vaatteet parhailta merkeiltä. Lisäksi varusteet rinteisiin poikkeuksellisen laajalla lumilautavalikoimalla. Rukan liikkeessä LEKI ja OAKLEY-Shop-in-Shop laajennetulla valikoimalla!

Huolto

Hill Ski Rent Rukan välinehuolto palvelee sinua nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla. Valitse sopiva huolto laskettelusuksille, lumilaudoille tai maastohiihtosuksille tai anna henkilökunnan suositella sopivaa vaihtoehtoa. Olemma auki aina vuokraamon ollessa auki.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli