Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24, avaamme kesäkauteen 24.6.2024! |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Varaa kelkka verkossa ennakkoon sivun alalaidasta!

Täyden palvelun moottorikelkkavuokraamo Tahkolla

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Moottorikelkkavuokraus Tahko

Moottorikelkkavuokraus Tahko.com:in naapurissa, keskellä kaikkea ja lähellä reittejä! Hill Ski Rent Tahko on nyt myös täyden palvelun moottorikelkkavuokraamo.

Rinteessä ja retkeillessä olet varmaan katsellut moottorikelkkailijoita ja miettinyt että tuo olisi varmaan mukavaa puuhaa? Nyt ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan suuntaa HILL vuokraamoon ja lähde seikkailulle.

Valikoimaa löytyy – uudenkarhealla sporttikelkalla matka taittuu mukavan vauhdikkaasti ja 4-tahtisella retkikelkalla nautit talvisista maisemista yksin tai yhdessä kyytiläisen kanssa. 

Tahkon kelkkailureitistöt lukeutuvat Suomen monipuolisimpiin. Tutustu Tahkon alueen kelkkareitteihin >

2 tunnin vuokrauksen aikana ennätät ajaa hyvin Tahkon maisemakierroksen ja hengähtää hetken Mäkiaution rotkon laavulla tai Nipasen kodalla ja ihastella maisemia.

5 tunnissa ehdit vaikka Rautavaaralle tai Ylä-Luostan kelkkakahvilalle nauttimaan savon parhaat ja tuoreimmat pullakahvit. 

Henkilökuntamme kertoo sinulle parhaat reitti ja taukopaikka vinkit!

Järjestämme myös moottorikelkkaretkiä opastettuna. Lue lisää opastetuista retkistä >

Varaa moottorikelkka verkossa ennakkoon

Varaamalla moottorikelkan ennakkoon varmistat oman seikkailusi haluamallesi päivälle. Meiltä löydät kelkat ja ajovarusteet, sinun täytyy vain saapua paikalle. Hoidamme loput!

Moottorikelkka palautetaan aina tankattuna – voimme halutessasi toki tankata kelkan myös puolestasi palautuksen yhteydessä. 

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent