Suljettuna. Kiitos talvikaudesta 23-24, avaamme kesäkauteen 24.6.2024! |
Ota yhteyttä: 040 450 3399 tahko@hillskirent.fi

Parhaat retket starttaavat HILLiltä!

Retket Tahkolla ryhmille ja kaveriporukoille

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Retket Tahkolla ovat paras mahdollinen tapa viettää työporukan työhyvinvointipäivä tai kaveriporukan laatuviikonloppu. Tai ehkä viet koko perheen aivan uudenlaiseen seikkailuun? Tahkon HILL Ski Rentistä löydät sekä alueen laadukkaimmat vuokravälineet rinteisiin, pyöräilyyn, kelkkailuun, vesijetteilyyn ja suppailuun että ammattitaitoisen oppaan vetämät retket välineellä kuin välineellä. Tahkon parhaat polut ja apajat löytyvät HILLin kautta.Sähköläski­pyöräretki


Kesto: 3h Hinta: 90€

sis. pyörä, kypärä, opastus, eväät ja juomat. 

Hyppää satulaan ja tunne hymy kasvoillasi. Oppaamme vie sinut ja ryhmäsi nauttimaan Tahkon ainutlaatuisista metsistä ja maisemista. Nämä retket Tahkolla sopivat kaikille! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä me autamme sinut alkuun ja annamme vinkkejä ajoon retken aikana. Tehokkaiden sähköpyörien ja kokeneen oppaan avulla jokainen voi nauttia koko retken hymyissä suin. Sulan maan aikana retki toteutetaan Tahkon ympäristön poluilla ja talvella hoidetulla talvipyöräreitillä.

Min 3 hlö, max 20 hlö. Toteutetaan ympäri vuoden.Kesävuokraamosta sähköläskit kaikille
Lumikenkäretki


Kesto: 2h Hinta: 50€

sis. lumikengät, teleskooppisauvat, valot sekä kahvit ja pientä purtavaa.

Kävele hohtavilla hangilla vaivattomasti lumikengillä tai lähde seikkailulle talviseen metsään otsavalojen loisteessa. 

Tälle seikkailulle lähteäksesi et tarvitse kovaa kuntoa tai aiempaa kokemusta lumikenkäilystä: reipas retkimieli kantaa pitkälle ja me järjestämme loput!

Min 4 hlö, max 12 hlö. Toteutetaan joulu-huhtikuu.

Vesijettisafari


Kesto: 3h Hinta: 190€ 

sis. vesijetti yhdelle, ajovarustus, opastusja polttoaineet. Matkustaja + 50 € 

Tällä unohtumattomalla retkellä pääset ammattitaitoisen oppaan johdattelemana seikkailuun suoraan savolaiseen järvimaisemaan.

Keksitkö mitään parempaa kuin kokea vauhdin hurma vesillä ja seurata kaunista vesistöreittiä saarien lomassa. Ohjatuilla retkillämme ei sinulla tarvitse olla aikaisempaa ajokokemusta. Lämpimät ajovarusteet kuuluvat retken hintaan

Min 3 hlö, max 12 hlö.  Toteutetaan kesä-syyskaudellaHILL Tahko
Moottorikelkkasafari


Kesto: 3h Hinta: 160€ 

sis. kelkka, opastus, kypärä, ajovarusteet, polttoaineet ja eväät. Matkustajat + 50€

Muistatko miltä lapsena tuntui lumileikeissä pieni pakkanen poskilla? Mekin muistamme ja tiedämme kuinka ne löytyvät vieläkin olipa ikää kuinka paljon tahansa. Hypätään kelkkojen kyytiin ja kurvataan järven jäälle sekä talviseen metsään nauttimaan niistä lapsuudesta tutuista fiiliksistä! Tauon aikana nautimme eväät ja voimme fiilistellä porukalla kunnes starttaamme taas eteenpäin retkellä.Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ja kokeneen oppaamme johdolla tästä seikkailusta saat ikimuistoisen kokemuksen.

Min 3 hlö, max 10 hlö. Toteutetaan tammikuu-pääsiäinen 

Varaa retket sähköpostitse: tahko@hillskirent.fi

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent