Avoinna tänään 9:45 - 19:15 |
Ota yhteyttä: 040 450 37 58 yllas@hillskirent.fi

Pyörävuokraamo, Sport Shop ja huolto Ylläksen gondoliaseman vieressä

Maastopyörä­vuokraus Ylläksellä

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Maastopyörävuokraus Ylläksellä

Maastopyörävuokraus hoituu laadukkaasti ja helposti Ylläksen täyden palvelun Hill Ski Rent -vuokraamossa. Päävuokraamo, shop ja huolto sijaitsevat Ylläksen gondolihissin vieressä, lipunmyynnin yhteydessä. Meiltä saat vuokralle laadukkaat maastopyörät, alamäkipyörät, sähköläskipyörät ja varusteet.

HILL alamäki- ja maastopyöräpyörävuokraus

Laadukkaat pyörät juuri sinun tarpeisiisi

Olet sitten aloittelija tai lajin asiantuntija, laaja valikoimamme tarjoaa sinulle varmasti sopivan maastopyörän. Kun starttaat meiltä, niin saat varmasti kaiken irti lomastasi eikä nautinto jää ainakaan välineistä kiinni – halusitpa sitten polkea Ylläksen alueen maastopyöräreittejä tai valloittaa Ylläs Bike Parkin. Vuokraamme maastopyöriä myös perheen pienimmille! Meiltä saat vuokralle myös uudet, tehokkaat Tunturin sähköläskit nautinnolliseen polkutuntumaan – supervoimilla polkaiset helposti ja nopeasti vaikkapa tunturin toiselle puolelle.

Huippumerkkejä ja timanttista palvelua

Meillä ei vuokrata ihan mitä tahansa vaan lajin ehdottomia lippulaivamerkkejä:

  • Rocky Mountain Bikes – yksi maailman parhaista, suoraan lajin kultasuonesta Vancouverista
  • Whyte – laadukasta brittiläistä pyörädesignia ja aggressiivista uuden koulukunnan geometriaa
  • Tunturi – laadukkaita suomalaisia sähköläskejä todelliseen ajonautintoon

Henkilökuntamme elää ja hengittää lajeja ja ovat varmasti oikeat henkilöt auttamaan juuri sinua, jotta saat sopivimmat välineet allesi. Anna vuokraamoammattilaistemme olla avuksi – meillä timanttinen palvelu on taattu!

Maastopyörävuokraus sujuu helposti, kun varaat ennakkoon

Maastopyörillä ja sähköläskeillä on todella kova kysyntä – varmista lomallesi juuri oikea pyörä ennakkoon verkkovuokraamosta >

HILL Rocky Mountain Bikes - maastopyörävuokraus

Bike Park -paketilla helposti enemmän

Ylläs Bike Parkista läydät Suomen pisimmät reitit, jotka lähtevät Ylläs-tunturin huipulta ja päätyvät gondolin ala-asemalle, aivan HILL-vuokraamon viereen Ylläsjärven puolella. Huipulle pääset pyörän kanssa mukavasti gondolihissillä. Bike Park-paketilla saat helposti enemmän ja säästät. Paketti sisältää pyörän, suojat ja hissilipun joko kahdeksi tunniksi tai koko päiväksi.

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Bike Park-pyöräily
2h 3h 1d Lisäpäivät
Bike Park-paketti 79 € - 99 € 99 €
Bike Park Premium setti 109 € - 129 € 129 €
Premium-pyörä 73 € - 83 € 83 €
Bike Park pyörä 43 € - 53 € 53 €
Lasten pyörä - 30 € 37 € 30 €
Suojasetti 20 € - 25 € 20 €
Full Face-kypärä 10 € - 15 € 10 €

BIke Park-paketti sisältää: pyörän, suojat ja hissilipun. Lasten pyörät 100 cm -145cm kuskeille. Premium pyörät: Rocky Mountain Slayer, Altitude, Standard pyörät: Whyte G-180 S ja T-140 SR 2h vuokra-aika alkaa klo 11.00.

E-Fatbike
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 55 € 77 € 135 € 55 €
E-Bike JR 40 € 55 € 100 € 40 €

Rocky Montain Bikes HILL Ski Rent
Whyte Bikes HILL Ski Rent
Rocky Montain Bikes HILL Ski Rent
Whyte Bikes HILL Ski Rent

Palvelut

Hill Ski Rent Ylläkseltä löydät myös täyden palvelun välinehuollon sekä kauden kuumimpia merkkituotteita kuhisevan Sport Shopin. Kaikki palvelut tietenkin samassa tutussa paikassa Gondolihissin vieressä – Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Sport Shop

Ylläksen Hill Shop on huippumerkkien koti. Kaupasta löytyy mm. HEAD, OAKLEY, JONES, RAB, Armada, North Face Black Diamond, Mons Royale ja HESTRA -tuotteita aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä lisäksi poikkeuksellisen kattava valikoima vapaalasku- ja lumiturvavarusteita. Paljon test & buy mahdollisuuksia – eli toisin sanoen saat kokeilla ennen ostoa.

Huolto

Hill Ski Rent Ylläksen huolto se palveleva välinehuolto – tule käymään paikan päällä tai soita!

Talvella HILL hoitaa välineet kuntoon – nopeasti ja ammattitaidolla. Jos edellisestä huollosta on jo aikaa – kantti lipsuu tai pohja ei tunnu pitävän – tuo se meille. Ja jos et ole ihan varma, että mistä kiikastaa, henkilökunta kyllä auttaa!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo Ylläksellä tarjoaa pohjoisen parhaille reiteille parhaita E-fatbikejä! Kyllä näin on. Ylläksellä on pohjoisen keskuksista parhaimmat reitit pyöräilyyn ja e-fatbike on paras ja hauskin vaihtoehto niiden ajamiseen. Tule piipahtamaan ja kysy lisää pyöristä henkilökunnaltamme!

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli