Avoinna tänään 9:30 - 17:30 |
Ota yhteyttä: 046 920 8231 ruka@hillskirent.fi

Timanttisen palvelun pyörävuokraamo ja Sport Shop

HILL pyörävuokraamo Ruka

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Sähköläskipyörävuokraamo Ruka

Sähköläskipyörävuokraamo Ruka palvelee 26.6. alkaen koko kesän. Pyörävuokraamo ja monipuolinen erikoismerkkien sport shop sijaitsevat Rukan kylässä – aivan eturinteen juurella Kaltiolammen rannalla ja Pitäjän Pirttiä vastapäätä. Naapurissamme palvelee ravintola Rukan Kuksa ja gondolihissille on matkaa meiltä vain pari polkaisua. Starttaa kesälomalle Rukan HILL kesävuokraamon kautta!

Tutustu sijaintiimme >

Sähköpyörävuokraus Rukalla

HILLin kesävuokraamosta vuokraat näppärästi sähköpyörät kaikkiin kesä-Rukan seikkailuihin. Olemme ottaneet valikoimiimme vain laadukkaimmat Tunturin ja Rocky Mountainin sähköläskipyörät. Lisäksi löydät meiltä välineet, suojat ja tarvikkeet timanttisella palvelulla maustettuna. Valikoimiimme kuuluvat myös junioreiden e-fatit!

Kesävuokraamosta sähköläskit kaikille

Laadukkaat sähköläskipyörät kaikille

Olet sitten aloittelija tai pidempään polkenut, laaja valikoimamme tarjoaa sinulle sopivan sähköläskipyörän. Kun starttaat meiltä, niin saat varmasti kaiken irti lomastasi eikä nautinto jää ainakaan välineistä kiinni. Meiltä saat vuokralle uudet, tehokkaat Tunturin ja Rock Machinen sähköläskit täydelliseen polkutuntumaan – supervoimilla polkaiset helposti ja nopeasti pidemmälle ja korkeammalle. Vuokraamostamme löydät pyörän myös junioreille!

Timanttisen palvelun vuokraamo

Henkilökuntamme elää ja hengittää lajeja ja auttavat sinua suurella ammattitaidolla ja rennolla meiningillä. Anna vuokraamoammattilaistemme olla avuksi, niin pääset vaivattomasti ja nopeasti lomatunnelmaan!

Sähköläskipyörä vuokralle myös lapsille

Varaa sähköläskipyörät ennakkoon

Sähköläskipyörävuokraus on suosittua – vuokraa omasi ennakkoon verkkovuokraamossamme >

Erikoismerkkien sport shopista laadukkaat vaatteet ja varusteet myös hissipyöräilyyn

Erikoismerkkien sport shop palvelee aina pyörävuokraamon ollessa avoinna. Sport shopista löydät toimivat, kestävät ja tyylikkäät vaatteet sekä varusteet poluille, metsiin ja bike parkiin!

Valikoimistamme löydät tuotteita merkeiltä kuten Mons Royale, Fox, Leatt, Ion, Vaiko ja Rab.

Talvioutletista edellisen talvn laatutuotteita edullisin hinnoin!

Tervetuloa ostoksille!

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 135 € 50 €
E-bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

Palvelut

Hill Ski Rent Ruka tarjoaa parhaan vuokraväline­valikoiman lisäksi myös kaikki muut aktiivilomailijan palvelut, samassa tutussa sijainnissa aivan eturinteen juurella osoitteessa Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Sport Shop

Rukan Hill Shop on täysiverinen urheilukauppa. Toki tarjonta painottuu vankasti ulkoilu- ja lasketteluvälineisiin. Meiltä voit myös vuokrata uutuussukset ensin testiin ja sitten vasta ostaa parhaaksi toteamasi välineet. Shopista löydät tuotteita huippumerkeiltä, kuten HEAD, OAKLEY, HESTRA, Jones, Rab, Mons Royale, HESTRA ja The North Face. Tule tutustumaan Rukan Hill Shopin tarjotaan!

Huolto

Hill Ski Rent Rukan huolto hoitaa sukset, laudat ja muut välineet kuntoon, kun sinä nautit kupillisen kahvia, tai vaihtoehtoisesti voit lähteä rinteeseen testaamaan valikoimamme huippuvälineitä siksi aikaa, kun omat kamat ovat huollettavana. Huoltomme kokeneet ammattilaiset huoltavat Rukalla välineesi ammattitaidolla. Luistoa, pitoa tai terävämpää kanttia, sitä ja paljon muuta Hill Ski Rent Rukan huolto tarjoaa!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo tarjoaa vain laatua! E-Fatbiket ovat nyt kuuminta kamaa, eikä varmasti yllätä, että valikoimastamme löydät Tunturin Tribe  e-fatbiket eli sähköläskipyörät. Henkilökunnaltamme saat parhaat vinkit maastoon.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent