Avoinna tänään 9:30 - 19:00 |
Ota yhteyttä: 046 920 8231 ruka@hillskirent.fi

Pyörävuokraamo ja Sport Shop avoinna joka päivä!

Sähköläskipyörä­vuokraus Rukan kylässä koko kesän

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

HILL-vuokraamosta sähköläskit Rukan poluille läpi kesän


Sähköläskipyörävuokraus Rukalla hoituu laadukkaasti ja helposti timanttisen palvelun Hill Ski Rent -vuokraamossa. 

Vuokraamomme sijaitsee Rukan kylässä – aivan eturinteen juurella Kaltiolammen rannalla ja Pitäjän Pirttiä vastapäätä. Naapurissamme on ravintola Rukan Kuksa ja uusi gondolihissi on vain kivenheiton päässä. Meiltä saat laadukkaimmat sähköläskipyörät ja välineet timanttisella palvelulla maustettuna ja pääset vaivattomasti suoraan Rukan reiteille.

Löydät meidät täältä >

Sähköläskit HILL Ski Rent

Laadukkaat sähköläskipyörät kaikille

Olet sitten aloittelija tai pidempään polkenut, laaja valikoimamme tarjoaa sinulle sopivan sähköläskipyörän. Kun starttaat meiltä, niin saat varmasti kaiken irti lomastasi eikä nautinto jää ainakaan välineistä kiinni. Meiltä saat vuokralle uudet, tehokkaat Tunturin ja Rock Machinen sähköläskit täydelliseen polkutuntumaan – supervoimilla polkaiset helposti ja nopeasti pidemmälle ja korkeammalle. Vuokraamostamme löydät pyörän myös junioreille!

Henkilökunta

Henkilökuntamme elää ja hengittää lajeja ja auttavat sinua suurella ammattitaidolla ja rennolla meiningillä. Anna vuokraamoammattilaistemme olla avuksi, niin pääset vaivattomasti ja nopeasti lomatunnelmaan!

Varaa sähköläskit ennakkoon

Sähköläskipyörävuokraus on suosittua – vuokraa omasi ennakkoon verkkovuokraamossamme >

Lue lisää sähköpyöristä >

Sähköläskipyörä vuokralle myös lapsille

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Pyöräily
3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike 50 € 70 € 130 € 50 €
E-bike JR 40 € 55 € 110 € 40 €

Palvelut

Hill Ski Rent Ruka tarjoaa parhaan vuokraväline­valikoiman lisäksi myös kaikki muut aktiivilomailijan palvelut, samassa tutussa sijainnissa aivan eturinteen juurella osoitteessa Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Sport Shop

Rukan Hill Shop on täysiverinen urheilukauppa. Toki tarjonta painottuu vankasti ulkoilu- ja lasketteluvälineisiin. Meiltä voit myös vuokrata uutuussukset ensin testiin ja sitten vasta ostaa parhaaksi toteamasi välineet. Shopista löydät tuotteita huippumerkeiltä, kuten HEAD, OAKLEY, HESTRA, Jones, Rab, Mons Royale, HESTRA ja The North Face. Tule tutustumaan Rukan Hill Shopin tarjotaan!

Huolto

Hill Ski Rent Rukan huolto hoitaa sukset, laudat ja muut välineet kuntoon, kun sinä nautit kupillisen kahvia, tai vaihtoehtoisesti voit lähteä rinteeseen testaamaan valikoimamme huippuvälineitä siksi aikaa, kun omat kamat ovat huollettavana. Huoltomme kokeneet ammattilaiset huoltavat Rukalla välineesi ammattitaidolla. Luistoa, pitoa tai terävämpää kanttia, sitä ja paljon muuta Hill Ski Rent Rukan huolto tarjoaa!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo tarjoaa vain laatua! E-Fatbiket ovat nyt kuuminta kamaa, eikä varmasti yllätä, että valikoimastamme löydät Tunturin Tribe  e-fatbiket eli sähköläskipyörät. Henkilökunnaltamme saat parhaat vinkit maastoon.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli