Avoinna tänään 9:30 - 17:30 |
Ota yhteyttä: 046 920 8231 ruka@hillskirent.fi

Huoltomme hoitaa lautasi tai suksesi käsityönä ja rakkaudella.

Sinun tarvitsee vain nauttia

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head

Ruka – huolto

Kantti ei pidä tai luisto puuttuu?

Talvella käsinteroitettuna kantti kestää varmasti Rukan jyrkimmässäkin rinteessä. Jos haluat paremman luiston niin valitse matalafluorinen voitelu ja olet alhaalla ennen kaveriasi. Tule palveltavaksi eturinteen juurelle!

Rakasta välineitäsi


Rukan vuokraamon yhteydessä sijaitseva Hill Huolto palvelee sinua nopeasti ja ammattitaidolla. On sitten kyseessä laskettelusuksien, lumilautojen tai maastohiihtosuksien huolto, niin valitse juuri sinun välineillesi sopiva paketti tai luota henkilökuntamme suosituksiin. Rautainen tiimimme auttaa sinua voitelussa, kanttien teroituksessa, siteiden säädössä sekä asennuksessa.

Huoltomme hoitaa käsityönä ja rakkaudella lautasi tai suksesi, jotta sinun tarvitsee vain nauttia. Maastohiihtosuksien voitelu hoituu myös vaivattomasta meillä ja ladulle pääset liikkeen edestä.

Huoltomme palvelee sinua aina liikkeen ollessa auki.

tahko suksihuolto

Hinnastot

Pyörähuoltokeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hinnat suuntaa antavia
Palvelu Standard Racing
Jarrujen säätö/ilmaus 30 € -
Vaihteiden säätö 25 € -
Sisärenkaan vaihto 30 € -
Ketjun vaihto 30 € -
Säätöhuolto 60 € -
Tubeless-asennus 65 € -
Etuhaarukan alajalkahyuolto 60 € -
Takaiskarin kannuhuolto 55 € -

osa huolloista sisältää vaihdettavat osat, osa ei. Kysy tarkennus toimipisteestä.

Palvelu Standard Racing
Voitelu 20 € 30 €
Kantit 20 € 50 €
Paikkaus 25 € 25 €
Siteiden siirto / asennus 20 € 20 €

Palvelu Standard Racing
Voitelu 28 € -
Kantit 20 € -
Paikkaus 20 € -
Siteiden siirto / asennus 10 € -

Palvelu Standard Racing
Perinteinen voitelu (puhdistus+pito+luisto) 35 € -
Voitelu 15 € -
Voitelu LF 25 € -
Voitelu PRO 75 € -
Pohjustus 20 € -
Puhdistus 8 € -
Puhdistus pitoteippi / liisteri 15 € -
Siteen asennus 15 € -

Palvelut

Hill Ski Rent Ruka tarjoaa kaiken kattavan ja hämmästyttävän ammattitaitoisen huollon lisäksi myös kaikki muut aktiivilomailijan palvelut. Samasta sijainnista myös välineet ja vaatteet rinteisiin ja liikuntaan, sekä tietysti vuokraamosta kaikki tarvittava hauskanpitoon. Löydät meidät aivan eturinteen juurelta osoitteesta Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ruka vuokraamosta löydät sukset ja lumilaudat rinteisiin, Peltosen maastohiihtosukset, pyörät poluille ja tietenkin pulkat pulkkamäkeen. Henkilökuntamme löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat välineet!

Sport Shop

Rukan Hill Shop on urheilukauppa vailla vertaa. Tarjonta painottuu vankasti ulkoilu- ja lasketteluvälineisiin. Shopista löydät tuotteita huippumerkeiltä, kuten HEAD, OAKLEY, Jones, Rab, Mons ROyale, Union, Black Dimanond,  HESTRA ja The North Face. Voit myös käydä testaamassa lasketteluvälineitä rinteessä ennen ostopäätöstä. Tule tutustumaan Rukan Hill Shopin tarjotaan!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent Rukan pyörävuokraamo sijaitsee samassa tilassa välinevuokraamon kanssa! Meiltä saat nyt vuokrattua E-Fatbiket, mitkä ovat tämän hetken ehdoton ykkösvalinta mäkisille poluille ja reiteille. Valikoimastamme vuokraat Rock Machinen E-fatbiket sähköavusteisina. Pyörät kannattaa varata etukäteen. Henkilökunnaltamme saat parhaat vinkit maastoon.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli