Suljettuna. Avaamme 2.10.2020 | Ota yhteyttä: +358 46 920 8231 ruka@hillskirent.fi

Huoltomme hoitaa lautasi tai suksesi käsityönä ja rakkaudella.

Sinä voit nauttia

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head

Ruka – Suksihuolto

ruka huolto

Kantti lipsuu tai pohja ei luista?

Käsinteroitettuna kantti kestää varmasti Rukan jyrkimmässäkin rinteessä. Jos haluat paremman luiston niin valitse matalafluorinen voitelu ja olet alhaalla ennen kaveriasi. Tule palveltavaksi eturinteen juurelle!

Rakasta välineitäsi


Rukan vuokraamon yhteydessä sijaitseva Hill Huolto palvelee sinua nopeasti ja ammattitaidolla. On sitten kyseessä laskettelusuksien, lumilautojen tai maastohiihtosuksien huolto, niin valitse juuri sinun välineillesi sopiva paketti tai luota henkilökuntamme suosituksiin. Rautainen tiimimme auttaa sinua voitelussa, kanttien teroituksessa, siteiden säädössä sekä asennuksessa.

Huoltomme hoitaa käsityönä ja rakkaudella lautasi tai suksesi, jotta sinun tarvitsee vain nauttia. Maastohiihtosuksien voitelu hoituu myös vaivattomasta meillä ja ladulle pääset liikkeen edestä.

Huoltomme palvelee sinua aina vuokraamon ollessa auki.

ruka suksihuolto

Palvelut

Hill Ski Rent Ruka tarjoaa kaiken kattavan ja hämmästyttävän ammattitaitoisen huollon lisäksi myös kaikki muut aktiivilomailijan palvelut. Samasta sijainnista myös välineet ja vaatteet rinteisiin ja liikuntaan, sekä tietysti vuokraamosta kaikki tarvittava hauskanpitoon. Löydät meidät aivan eturinteen juurelta osoitteesta Rukatunturintie 12 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ruka vuokraamosta löydät sukset ja lumilaudat rinteisiin, Peltosen maastohiihtosukset, pyörät poluille ja tietenkin pulkat pulkkamäkeen. Henkilökuntamme löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat välineet!

Sport Shop

Rukan Hill Shop on urheilukauppa vailla vertaa. Tarjonta painottuu vankasti ulkoilu- ja lasketteluvälineisiin. Shopista löydät tuotteita huippumerkeiltä, kuten HEAD, OAKLEY, HESTRA ja The North Face. Voit myös käydä testaamassa lasketteluvälineitä rinteessä ennen ostopäätöstä. Tule tutustumaan Rukan Hill Shopin tarjotaan!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent Rukan pyörävuokraamo sijaitsee samassa tilassa välinevuokraamon kanssa! Meiltä saat nyt vuokrattua Fatbiket, mitkä ovat tämän hetken ehdoton ykkösvalinta lumisille poluille ja reiteille. Valikoimastamme vuokraat HEAD fatbiket sähköavusteisina tai perinteisinä malleina. Henkilökunnaltamme saat parhaat vinkit maastoon ja sekä reittikartat.

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli