Avoinna tänään 9:30 - 19:00 |
Ota yhteyttä: 040 450 3759 levi@hillskirent.fi

Laadukkaat pyörät ja ohjatut pyöräretket!

Avoinna joka päivä 10:00 -17:00.

Sweet Protection
ixs
Leatt
ion
Mons Royale
Oakley
Head

Levi – Vuokraamo

E-fateillä on kova kysyntä. Varaathan omasi verkosta ennakkoon. Voit varata ryhmälle pyörät ja opastuksen: levi@hillskirent.fi tai soittamalla 046 9212977

Hill Ski Rent tarjoaa laajan valikoiman vuokravälineitä aloittelijasta Pro-tasolle saakka. Vuokraamomme sijaitsee aivan rinteiden läheisyydessä – meiltä on vain 4 minuutin kävelymatka hisseille! Välinevuokraamon lisäksi Levin Hill Ski Rentistä löytyy täyden palvelun huolto, pyörävuokraamo sekä myymälä. Osoitteemme on Keskuskuja 4, ja löydät meidät täältä >

Laadukkaat välineet kaikille tasoille

Välinevuokraamostamme löydät laadukkaat vuokravälineet kaikille tasoille ja moneen menoon. Ladulle, rinteeseen, polulle tai niiden ulkopuolelle – supermukava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää juuri sinun tarpeisiin sopivat välineet ja lajin. 

Levin vuokraamon valikoimasta löydät laskettelusukset, maastohiihtosukset, lumilaudat, ahkion, lumikengät ja sähköläskipyörät. You name it, we got it!

Vuokraamme standard-, special- ja superior-tasoisia laskettelusuksia sekä standard- ja special-tasoisia lumilautoja. Standard-välineet sopivat aloittelijasta alkaen moneen menoon, ja niiden avulla on vaivatonta ja mukavaa tutustua lajin saloihin. Special välineillä viet harrastuksesi jo uudelle tasolle. Superior-välineet ovat todella huipputason tuotteita, joilla laskeminen on todellinen elämys.

Laadukkaat tuotteet antavat loistavan mahdollisuuden nauttia Levin rinteiden ja latujen haasteista. Liiku ylös tai alas, suoraan tai sivuttain – meiltä löytyy välineet.

Henkilökuntamme elää ja hengittää asiakaspalvelua, meiltä saat takuuvarmasti kaiken juuri tarpeisiisi ja voit keskittyä olennaiseen eli lomasta nauttimiseen!

2023 Tunturi E-Max etujousitettu sähköläskipyörä

Meiltä myös sähköläskipyörät

Levin välinevuokraamosta löydät laskettelusuksien ja lumilautojen lisäksi Tunturin e-fatbiket eli sähköläskipyörät lomasi ajaksi.

E-fateillä on todella kova kysyntä. Varaathan omasi verkosta ennakkoon. Voit myös varata ryhmälle pyörät ja opastuksen: levi@hillskirent.fi tai soittamalla 046 9212977

Hinnastot

Pyöräilykeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
E-Fatbike sähköpyörät
1h 2h 3h 1d 2d Lisäpäivät
E-Fatbike - - 50 € 70 € - 70 €
E-bike JR 25 € 30 € 40 € 55 € 110 € 40 €

Palvelut

Kaikki aktiivisen lomailijan palvelut Levin ytimessä, aivan rinteiden läheisyydessä – 4 minuutin kävelymatka hisseille! Välinevuokraamon lisäksi Levin Hill Ski Rentistä löytyy täyden palvelun huolto, pyörävuokraamo sekä tietenkin urheilijan ykköskauppa Sport Shop. Osoite on Keskuskuja 4, Kittilä ja tästä reittiohjeet.

Sport Shop

Levin Hill Shop on ensimmäinen osoite kun tarvitset uusia varusteita tai viimeisen päälle vaatteita mäkeen, liikuntaan, ulkoiluun tai vapaa-aikaan. Tule käymään vaikkapa suksihuollon yhteydessä!

Huolto

Hill Ski Rent Levin huolto hoitaa sukset (myös maastohiihto) ja laudat kuntoon sillä välin kun sinä käyt kahvilla tai Sport Shopissa. Jos kaikki ei tunnu olevan kohdallaan, mutta et ole varma mistä kiikastaa, me otamme selvää ja hoidamme homman!

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo tarjoaa ykkösluokan E-Fatbiket Levin monipuoliseen maastoon. Lähde kiertämään järveä, seikkaile lumisilla poluilla tai valitse omat reittisi – Henkilökunnalta saa myös hyviä vinkkejä! Alati kasvavat pyöräilymahdollisuudet Levillä ovat oivaa vaihtelua lasketteluun ja maastohiihtoon. Vuokraamosta löytyy sähköavusteiset E-Fatbiket vauhdikkaaseen (ja kevyempään) menoon.

Kurkista Leville livenä!

Katso livekamera >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent