Avoinna tänään 10:00 - 16:00 | Ota yhteyttä: +358 40 450 3758 yllas@hillskirent.fi

Nopeat, ammattilaisten suorittamat huollot.

Ja lomasi luistaa paremmin

Mons Royale
Oakley
Stance
Toko
Tyrolia
Caamos
Leki
Head

Nautinnon viimeistelyä

ylläs huolto

Kantista kanttiin

Puoliautomaattinen huoltokone ammattilaisen käsissä tekee timanttista jälkeä. Jos kantti lipsuu tai pohja ei luista – tuo se meille.

Ylläs – Suksihuolto


Hill Huolto palvelee Ylläksellä vuokraamon ja shopin kanssa yhteisissä tiloissa. Kesällä autamme pienissä pyörähuolloissa – tule käymään paikan päällä!

Laskettelusuksien, lumilaudan tai maastohiihtosuksien huolto sujuu meillä nopeasti ja ammattitaidolla. Valitse juuri sinun välineillesi sopiva huolto tai anna henkilökuntamme suositella juuri sinun välineillesi sopivaa huoltoa. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua, on sitten kyseessä voitelu, kanttien teroitus, siteiden säätö, siteiden asennus tai racing-huolto.

Ylläksen huollossa tarjolla myös pohjien hionta.

Huoltomme palvelee sinua aina vuokraamon ollessa auki.

suksihuolto  ylläs

Hinnasto

Laskettelu & telemarkkeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Palvelu Standard Racing
Voitelu 20 € 30 €
Kantit 20 € 50 €
Perushuolto 35 € 75 €
Täyshuolto 50 € 170 €
Paikkaus 25 € 25 €
Siteiden siirto / asennus 20 € 20 €
Monon muokkaus - 50 €

Palvelu Standard Racing
Voitelu 28 € -
Kantit 20 € -
Perushuolto 45 € -
Täyshuolto 60 € -
Paikkaus 20 € -
Siteiden siirto 10 € -

Palvelu Standard Racing
Perinteinen voitelu (puhdistus+pito+luisto) 35 € -
Voitelu 15 € -
Voitelu LF 25 € -
Voitelu PRO 75 € -
Pohjustus koneellinen 30 € -
Pohjustus 20 € -
Puhdistus 8 € -
Puhdistus pitoteippi / liisteri 15 € -
Siteen asennus 15 € -

Palvelut

Samassa tilassa huollon kanssa sinua palvelee myös täysiverinen urheilukauppa sekä kylän paras välinevuokraamo. Toisin sanoen siis kaikki tarvittava samasta osoitteesta täydellisen aktiiviloman onnistumiseen. Meidät löydät siitä gondolihissin vierestä, osoitteesta Vaeltajantie 2 (katso reittiohjeet).

Vuokraamo

Hill Ski Rent Ylläs vuokraamo palvelee läpi vuoden. Kesällä pyörät sekä polulle että Ylläs Bike Parkkiin – talvella Suomen pisimpiin rinteisiin. Meiltä vuokraat välineet lasketteluun, lumilautailuun, Peltosen sukset laduille. Valikoimasta myös telemarkit, ahkiot, lumikengät, nadasurffit ja lumiturvavarusteet. Unohtamatta tietenkään polkupyöriä – kaikkea siis on!

Sport Shop

Ylläs Hill Shop on aktiivisen talvi-ihmisen urheilukauppa. Välineet ja vaatteet rinteisiin, ulkoiluun, liikuntaan ja mukavaan olemiseen. Paljon Testaa & Osta -mahdollisuuksia, eli ei tarvitse ostaa sikoja säkissä. Kaupan huippumerkkejä muun muassa: HEAD, OAKLEY, North Face ja HESTRA

Pyörävuokraamo

Hill Ski Rent pyörävuokraamo on pyöräilevän lomalaisen ykköskohde. Samoissa tiloissa välinevuokraamon kanssa toimiva pyörävuokraus tarjoaa Ylläksen reiteille parhaat Fatbiket, joko sähköavusteisena tai ilman. Pyöräily Fatbikellä on mukavaa vaihtelua laskettelulle ja hiihtämiselle, varsinkin kun Ylläksellä on kenties parhaat reitit tähän hommaan. Pyydä henkilökunnalta vinkit ja kartat!

Kurkista Ylläkselle livenä!

Katso livekamerat >>

Seuraa somessa

HillSkiRentHillSkiRent
nuoli